ул. Ал. Стамболийски 30
Първомай,
България
25.2248637
42.0991919
UserLikes
Име: ВИТАЛ
Адрес: Първомай, ул. Ал. Стамболийски 30
Телефони: text to image
Факс: text to image
Уеб сайт: http://www.vital-bg.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Хранителни продукти
Дейност:

Производство на хранителни продукти / Производство на бетон и бетонови изделия

Ключови думи: витал, производство, хранителни продукти, строителна, бетон



Сподели във Facebook



За нас

Витал ООД е българска частна фирма създадена през 1995 г. Намира се в Южна България на югоизток от гр. Пловдив. Производствената база е разположена в промишлената зона на гр. Първомай на територия от 15 дка.


Развива две дейности:



Хранителна - Производство на хранителни продукти
Фирмата отделя голямо значение на нуждите на своите клиенти и работи за дълготрайното им удовлетворение. Основно място в политиката на фирмата е качеството. Това е основната причина Фирмата да е все още единственият производител на кетчуп в прозрачна бутилка от РЕТ.


Витал ООД произвежда своите продукти под търговските марки: Витал и Булто защитени в Патентното ведомство. Фирмата произвежда и продукти под търговска марка на клиенти. Така нашите качествени продукти стигат до по-широк кръг от потребители, а нашите клиенти имат възможноста да поръчат качествени продукти на добри цени.


Фирмата им разработена система НАССР съгласно ISO 22000:2005 и притежава сертификат № СН06/1146 издаден от SGS. Витал ООД е една от първите фирми за храни сертифицирани по ISO 22000:2005 в България. Сертификацията е извършена от SGS.


Строителна – Производство на бетон и бетонови изделия
Витал ООД произвежда бетоновите разтвори на модерен, напълно автоматизиран център, който гарантира постоянство и стабилност на смесите. Работи по новите европейски норми за приготвяне на бетонови разтвори и е сертифициран от NJN - Хасково.

 


Открийте ни в Google+