ФАРМПОЙНТ

ФАРМПОЙНТ

ул. Ястребец 23, вх.Б
София,
България
23.2848357
42.6707322
UserLikes
Име: ФАРМПОЙНТ
Адрес: София, ул. Ястребец 23, вх.Б
Телефони: text to image
Уеб сайт: http://farmpoint.bg
E-mail: text to image
Отрасъл: Хранителни продукти
Дейност:

Истинска храна от местни производители

Ключови думи: зеленчуци, плодове, млечни продукти, яйца, месо

За нас

Нашата мисия е да осигуряваме лесен достъп до истински, вкусни и свежи продукти, създадени по естествен начин от местни производители.


Особено когато не сме на село, когато не отглеждаме сами храната си в задния двор. Все по-често ни се иска да имаме близо до себе си истинска храна. Свежи продукти, за които можем просто да се пресегнем и да откъснем направо от градината или да извадим от личните запаси на баба. Защото усещането е различно - уханието е по-силно, вкусът е по-запомнящ се и задоволителен.


Вярваме, че е важно да знаем откъде идва храната ни и кой я произвежда. Само така можем да сме сигурни в качеството й.


Ние следим за качеството на продуктите, които партньорите ни производители създават. Регулярно проверяваме готовата продукция, методите и локацията на отглеждането и производството й. Напълно прозрачни сме за практиките си и изискваме същото от страна на производителите.


Смятаме, че е важно храната, която консумираме ние и нашето семейство, да съдържа минимално или никакво количество изкуствени подобрители. Според нас храната трябва да е вкусна и полезна за здравето ни, за да бъдем енергични и щастливи.


Защото вярваме, че можем да живеем по-добре и да търсим най-доброто качество. Храна, отгледана с грижа към всеки детайл, е по-вкусна и по-полезна.


Сигурни сме, че по-добрата храна ще направи света по-добър за всеки от нас, с по-малко бързане и повече време за истински усещания, било то и вкусови.





 

Открийте ни в Google+